כשחובבי בשר אמיתיים צופים בעדר שנע על גבעות ובעמקים, הם רואים בשר טרי, משובח ואיכותי לנגד עיניהם. לא טעיתם, בדיוק על זה מדובר.

לא בכדי יצא לרמה היפה ביותר בארץ מוניטין טוב בתחום מסעדות הבשרים בפרט ובשר איכות בכלל.

הנה 3 המלצות למסעדות טובות להנאתכם:

  1. "גיליס" – מסעדת בשרים וסדנת בשר: ההתמחות של "גיליס" היא עגלות בקר, והבחירה בבשר זה מכוונת מפני שמדובר באיכות שונה במובהק.

במקום יש גם אטליז המציע מגוון של בשרי עלית, מהטובים ביותר בארץ: בשר טלאים וכבשים, בשר אורגני, בשר מיושן, בשר מוכן לצלייה על הגריל ואפילו עופות ודגים, כולם באריזת המקום.

מסעדת הבשרים פתוחה לקהל בימי חמישי, ומציעה חווית סעודה מיוחדת בחווה.

  1. מסעדת "מרינדו" בעין גב: מול הכניסה לקיבוץ, במזרח הכנרת, ממוקמת המסעדה המשובחת במתחם קולינרי, בו תמצאו אף את האטליז האיכותי "מרינדו" וחנות מעדנים ובה יינות, רטבים, ריבות, גאדג'טים למטבח, תבלינים ומעדנים.

במסעדה הפועלת לצד החנות אפשר להנות מאכילת בשרים צלויים על הגריל, בארוחות עם מחיר קבוע הכולל את כל התוספות. המבורגר בלחמנייה וצ'יפס לילדים, קבב עם צנובר ונענע עם טחינה שמוגש על לחם מרוקאי שטוח וחם למבוגרים, ויש גם סטייקים, נקניקיות עגל וחזה עוף צלוי.

בתפריט מופיעות מבחר מנות ראשונות ייחודיות לפתיחת הארוחה, דרכן תוכלו להמשיך למנות עיקריות שניתן לקבל רק שם, ולבסוף תקנחו בקינוחים המתוקים המיוחדים.

  1. "זיגל" – מסעדת בשרים: בלב כפר האמנים באניעם שוכנת מסעדה מעולה, כשרה למהדרין, ומגישה חיבור מושלם בין אוכל טעים ואומנות מרשימה.

בתפריט תמצאו מנות מיוחדות בשיטת בישול והגשה בסגנון אמריקאי, כמו: כריכים גדולים, כנפיים מוקפצות מוגשות בדלי, "זיגבורגר"- ההמבורגר האיכותי של המקום בליווי רטבים מיוחדים המוכנים שם, קדירה משתנה לפי מצב רוחו של השף רותם צרפתי, האמון על התפריט המצויין, ומנות אישיות או זוגיות של בשר איכותי הצלוי על הגריל, מנות ילדים מדליקות וקינוחים טעימים ומושקעים. אל תפספסו גם את מגוון סלטי הבית אשר מכינים מדי יום ממרכיבים טריים בלבד.

המסעדה הבנויה מעץ וציוריו המרתקים של האומן לאופולד זיגל (ז"ל) תלויים על קירותיה.

אל תפספסו את החוויה הגסטרונומית הנפלאה, הכוללת מנות רבות, נפלאות, טעימות וטריות