מסעדת מושבוצ במושב רמות
מושבוצ הנו מוסד מוכר ואהוב על חובבי הבשר. המסעדה משקיפה על הכנרת ומתמקדת במטבח מודרני, מקומי ועונתי.
תפריט המסעדה משתנה בהתאם לעונה, אבל תמיד תוכלו למצוא כאן מנת בשר דשנה, מעדרי הבקר ברמת הגולן. הבשר מיושן במקום ומפוקח כדי להשיג השפעה מקסימלית על התוצר הסופי המוגש במסעדה או נמכר באטליז הצמוד.
המלצה: אל תפספסו את האסאדו עגלה מהעדר של משפחת שניידר!
קצת על ההיסטוריה של המקום:
“מושבוצ” הוקמה בשנת 2007 בחוות הסוסים של משפחת איסטון במושב מעלה גמלא.
האוכל המוגש במושבוצ עושה כבוד לחומרי הגלם המקומיים והאיכותיים, את ההשראה למנות המוגשות במסעדה שואבים מהסביבה הקרובה ומהבית, מעונות השנה המתחלפות ומהגידולים החקלאים האופייניים לכל אחת מהן.
כל חובב בשר יודע, שבשר הבקר הוא אחד מהמאפיינים הבולטים של הגולן.
הוא גם מאבני היסוד של המסעדה מיום היווסדה.
משפחת שניידר מטפחת את העדר שלה כבר מעל 50 שנה.
בקר שניידר גדל ברמת הגולן, ללא אנטיביוטיקה וללא זרזי גדילה ועומד בתקן של עמותת חי בריא. המשך הטיפול בבקר שניידר מתבצע במסעדה, שם הם מיישנים ומייצרים במקום את כל מגוון המוצרים המיוחד שלהם: הסטייקים, הקציצות, ההמבורגרים הנקניקיות ונתחים מובחרים אחרים.
תפריט המסעדה כולל מנות כמו קרפאצ’יו עגלה משק שניידר, פטה כבד, טריו דה לה קאסה עם צ’וריסו ומרגז, אונטרסטייק שניידר, פריים ריב הולשטיין ועוד.
לשים בווייז: מושבוצ מושב רמות